Tämä hetki

Kuka katsoo?

Ihmisillä on joillakin useinkin tunne siitä, että jokin tai joku katsoo heitä tai seuraa heitä. Tunne ja kokemus siitä on kokijalle aivan aito ja todellinen ja usein toistuvasti toistuu ihmisen elämässä. Katsoja, ohjaaja, yhteistyökumppani on usein ihmisen oma suojelusenkeli tai jopa avaruusolennot.

He pitävät ihmisen linjassa, tiellä ja antavat konkreettista apua ja neuvoa. Hälyttävät myös vaaroista ja pelastavat niiltä. Avaruusolentojen ollessa mukana tiiviisti yksilön elämässä tämä sopimus yhteistystä on annettu lähtökohtaisesti aina jo ennen tänne syntymää. Heille on luontaista olla näiden olentojen kanssa yhteistyössä, joka tapahtuu usein astraalitasolla ja myös kohtaamiset ovat aivan fyysisiä (alukset ja ns. sieppaukset).

Kuka siis sinua katsoo? Tunnetko sen katseen aivan ihollasi saakka? Meditoi tätä lähdettä, pyydä sen ilmentämään itsensä selvästi sinulle ja antamaan merkkejä, tulemaan luoksesi niin että voit olla varma kuka on auttajasi, yhteistyökumppanisi, mikä on tekemänne sopimus ennen tänne syntymää, mikäli tämä on sinulle vielä epäselvää. He tulevat kyllä.