Tulevaisuus

Delfiini

Delfiinit ovat ilon, lämmön, älykkyyden, yhteistyön, rauhan ja kosmisen viisauden tuojia. Delfiinit ovat kautta aikojen olleet universumin tähtiä. Heidät tuotiin maaplaneetalle aivan tiettyä tarkoitusta varten, he ovat lähettäjiä, signaalin lähettäjiä avaruuteen, heidät luoneeseen tähtijärjestelmään.

Delfiinit siis värähtelevät energiaa, taajuutta, kosmista signaalia, se on paikannettavissa myös avaruudesta käsin; missä he menevät, miten maaplaneetalla menee, onko hätää, onko tulossa hätää, he viestittävät ja ovat kommunikatiivisessa yhteydessä avaruuden ja TÄHTELÄISTEN kanssa.

Delfiinit ovat myös tiedustelijoita, vähän kuin vakoojia ja viestittävät omalla tavallaan ja värähtelyllään asioita korkeimpaan galaktiseen ulottuvuuteen, josta käsin maapalloa myös autetaan. Delfiinejä ei saisi koskaan vahingoittaa tai tappaa. Heidän tehtävänsä täällä on erittäin tärkeä.

Täällä asuva ihmiseksi inkarnoitunut TÄHTELÄINEN saa heti yhteyden delfiiniin ja on tämän kanssa vuorovaikutuksessa, se on luonnollista. Delfiinit ilmentyvät spontaanisti myös kolmannen silmän kautta eteemme ja meditoidessamme, tuolloin ihminen on uuden edessä, muutos on tulossa ja se on eteenpäin vievä ja hyvä.

Mikäli olet saanut DELFIININ KUTSUN voit olla varma, että olet TÄHTELÄINEN, toiselta planeetalta! Iloitse siitä, iloitse että saat kokea maapallon elämää, värähtelyä, oppia ihmisrodusta. Oma delfiiniyhteyteni tuli minulle lapsena ja nuorena. Kosmiset joukot ovat vierelläsi 24/7. Ole herkkänä viesteille, he kuulevat sinut, he ovat kanssasi aina, koska olet osa heitä, samaa perhettä.

Heidän rakkaustaajuutensa on valtava. He pitävät omistaan huolen. Kiitä, iloitse, elä ja hengitä vapaasti, nauti elämästäsi. On lukuisia maailmoja, sinä edustat omaa joukkoasi, joko tunnet kosmisen perheesi? Minkä näköisiä perheenjäsenesi ovat?