Tämä hetki

Mielikuvitus

Mitä asioita laukussa näet? Mitä spontaanisti siellä näet? Tulevatko asiat menneisyydestäsi ja kuinka monen vuoden tai vuosikymmenen takaa, onko asioilla minkälainen tunnevire? Myönteinen, positiivinen vai vastakkainen? Onko siellä henkilöitä jotka ovat satuttaneet sinua? Tämä on näin ollen hermostossasi tunteeksi varastoituneena, josta on mahdollista kasvaa ulos.

Kuvittele seuraavaksi kaikki unelmasi tähän laukkuun, näe ne siellä kuvina, tavarasymboleina, matkoina, palmupuun oksien heiluntana, matkalippuina ja niin edelleen. Kun avaat laukun, mitä sieltä tulee esiin? Ihana mielikuvitus leikki, jota voi kuka tahansa lapsesta senioriin leikkiä ja kuvitella!

Matkalaukkujen, Antique, Brittiläinen, Kissa, Söpö

Oletko toivonut mahdollisesti kissaa? Näe kissan tulevan laukusta ja ota se syliisi. Miltä se tuntuu ja miten suurta rakkautta tunnet kissaa kohtaan? On aika lähteä käyttämään mielikuvitusta ja löytää tämä uudelleen ja sen voima, ravitsemaan elämäämme, tuomaan iloa ja keveyttäkin. Mitä helpommaksi/keveämmäksi näet asiat sisälläsi sen varmemmin ne tulevat luoksesi.

Rinta, Avaa, Aarrearkku, Laatikko, Koristeluun