Tulevaisuus

Kantasolu

Solumme ovat ihmeellinen yksikkö. Ne tuottavat uutta elämää, ne kantavat sitä ja myös sen erilaisia muunnoksia, variaatioita. Kehoa voidaan hyödyntää moneen tarkoitukseen, keho ja mieli toimii myös eri tasojen olentojen viestityksen ja hoitamisen välineenä, instrumenttina, jota tulee huoltaa ja hoitaa parhaan kyvyn mukaan.

Kantasolu on yksikkö jonka kautta ihminen tulee muodostumaan uudeksi kokonaisuudeksi yhä enemmän tulevaisuudessa. Kantasoluja voidaan hyödyntää siinä määrin että erilaisia aistitoimintoja voidaan palauttaa ja rappeutumistiloja.

Arkkitehtuuri, Rakennus, Julkisivu, Talo, Joki

Erilaiset leikkaustekniikat tulevat kehittymään niin hurjasti, että näitä ei voi edes kuvitella tänä päivänä miltä ne tulevaisuudessa näyttävät. Sairaalat ovat myös rakennettu kokonaisvaltaisesti niin että ovat topumisen kannalta eheyttäviä ja voimaannuttavia yksikköjä myös näissä työskenteleville.

Puutarhat, luontoelementit, vesi on huomioitu rakennustavoissa yhä enemmän. Luovuus ja eri ikäiset ihmiset ja kulttuuritaustaiset. Sairaalat tulevat olemaan viihtyisiä kokonaisvaltaisesti hoitavia paikkoja. Ravitsemuskin on huomioitu omilla puutarhapalstoilla, joissa potilaat voivat viettää myös aikaa.