Tulevaisuus

Resonaatio

Resonaatio on hyvin mielenkiintoinen asia ja siitä on paljon opittavaa ihmiselle, viisautta annettavaa. Suoristaa tietämme jopa nopeammin sinne minne tahdomme kulkea, läsnäolon kautta.

Joskus ihmisen tie on vaikea ja haasteellinen, kriisistä toiseen, ja näistä tulisi selviytyäkin. Muussa tapauksessa voi jäädä ja usein jääkin tunnelukkoja mieleen ja kehoon. Tunnelukon itsehoitaminen on mahdollista kuuntelemalla kehoa ja itseä; mihin tulisi huomio kiinnittää, mikä on kiinnostuksen todellinen kohteeni, ja miten tahdon itseäni rauhoittaa?

Saippuakupla, Väri, Värikäs

Se parantaa ja se auttaa! Resonaatio, värähtely, mihin tunnen tunneyhteyttä juuri nyt? Mihin saakka uskallan katsoa elämääni, mitä tahtoisin tehdä? Tämä vaatii usein luopumista, suruakin.

Väreissä on on resonaationsa, tunteensa ja värähtelynsä. Pelkästään lempiväriään tuntemalla, katsomalla ja ihastelemalla on tutustumista itseensä ja omaan värähtelyynsä, lukemalla väreistä ja värienoppia on mielenkiintoinen matka itseensä. Missä tehtävissä persoonani palvelee myös parhaiten? Voisin olla onnellinen ja tyytyväinen työhönikin niin suuressa määrin kuin mahdollista.