Tulevaisuus

Teltta

Teltta on suojaava paikka monelta asialta; ulkona olevalta kylmyydeltä, suojaa tuulelta, antaa nukkumapaikan ja paikan missä syödäkin. Teltta on höydyllinen asia olla olemassa, siellä voi leikkiä lastenkin kanssa mielikuvituksellisia leikkejä. Teltassa voi myös ennustaa kuten alla olevasta kuvasta ilmenee:)

Gypsy, Fortune Teller, Fortune, Maaginen, Mystinen

Minkälaiseen telttaan sinä tulisit tai minkälaisen teltan ostaisit, missä teltassa viihtyisit? Mitä siellä tekisit ja milloin sen mukaan ottaisit? Ihmisen elämääkin voidaan tarkastaa teltta-perspektiivistä. Mitäpä jos näkisit että kantaisit henkistä telttaa aina mukanasi, ilmapiirin, ilmaston vaihtuessa osaat käyttää telttaa oikein.

Teltta antaa suojaa, on ostattava tänä maailman aikana suojata itseään ennakkoonkin harmeilta, ikäviltä asioilta ja mahdollisesti syntyviltä. Itse voi vaikuttaa tähän paljon. Ei provosoidu, eikä anna aihetta provokaatioon. Ihmiset ottavat kiinni joskus epäoleelliseen asiaan kokonaiskuvassa, ja hyödyntävät tätä epäoikeutetussa merkityksessä. Suojaa itsesi, väsymystila antaa aihetta kriisiaikoina monenlaiseen ilmiöön joita ei ilman stressitilaa – yhteiskunnallistakin stressitilaa- välttämättä aina synny.