Henkinen kasvu

Valosydän

Valosydän on lapsenkaltainen; ihmettelee, iloitsee, nauraa, rakastaa, on vilpitön, elää maailmankaikkeuden hengestä käsin, tuo sen sanomaa ja tietoisuutta, on läsnä.

Valosydän ei kärsi ja katkeroidu kärsimästään pahasta tai epäoikeudenmukaisuudesta, hän tietää että on korkeimmat voimat jotka tuolloin toimivat hänen parhaakseen. Siirsi hänet kohti parempaa ja tielle joka on tarkoitettu. Valosydän on armoa ja toivoa täynnä ja sitä hengen kohotusta jolla nousemme taivaaseen kun maallinen elämämme päättyy.

Ihmisen elämä muodostuu niistä kokemuksista jotka kuljettavat häntä kohden valosydäntä ja pitävät tiellä. Maailmankaikkeus puhuu niin monilla ei tavoilla ja kielillä. Viesti voi olla pikkulintu ikkunaa intensiivisesti koputtamassa kun omainen tai ystävä on lähdössä henkimaailmaan eli kuolee tältä tasolta. Tämä on perheessämme tuttu ilmiö.

Valosydän on toivon sydän, rakkauden kosketuksen, näkymättömän kaipauksen sen rutistuksen ja halauksen. Halaa itseäsi tänään ja huomenna jokaisen päivänä ja kerro kuinka rakas olet ja arvokas. Vain nostamalla itse itsensä sille rakkauden ja valosydämen tasolla maailmankaikkeuden lähteelle voi saavuttaa suurta tietämystä, valoa ja ihmeitä!