Tämä hetki

Koti

Koti on heijastus mielentilastamme, katso kotia ympärilläsi? Miltä se näyttää, miltä siellä tuntuu olla? Onko se sellainen kuin tahtoisit sen olevan? Mitä muutoksia kotiisi tahdot? Katso ihan tarkkaan, yksityiskohtia. Ne kaikki kertovat sinun tarinastasi.

Onko siellä iloa, vapautta, huolta, katkeruutta, jopa vihaa. Mikä tunnelma sinulla on ensimmäinen tunnetilasi kun tulet ulkoa kotiisi? “Onpa ihana olla kotona” kuuletko itsesi sanovan nämä sanat? Koti on niin tärkeä meille monessa mielessä, myös oppimisen mielessä, oppia itsestämme.

Minkälainen on unelmiesi koti? Kuvittele se tarkasti mielelläsi, piirrä paperille, suunnittele. Tämänkaltainen mielikuvatyö on erittäin palkitsevaa, turvaa ja rauhaakin tuovaa. Koti on turvasatama, maallinen ja henkinen, keiden ihmisten kanssa koet turvatunnetta, olevasi turvassa? Pyydä maailmankaikkeus lähettämään näitä ihmisiä myös luoksesi, niin tahtoessasi.

Mikä elementti kotonasi rentouttaa eniten, minkä toivosit siellä olevan rentouttavana asiana? Kaikki on kotonasi hyvin, kaikki on taivaan isän luona niin hyvin. Me olemme kuultuna, nähtynä ja ravittuna.