Voimaa

Numeroiden merkitys

Numerot värähtelevät, niillä on aivan omalaatuinen taajuutensa ja värähtelynsä jopa värinsä ja musiikkinsa. Numerot sävyttävät ihmisen elämänpolkua ja antavat mahdollisuuksia niin paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Numero seitsemän esimerkiksi antaa syntymätaajuutena itselleen kuolemisen/muuttumisen kautta senkaltaisia mahdollisuuksia että ihminen voi luoda nahkansa monta kertaa uudelleen. Seitsemän numeroiset ovat älykkäitä ja taiteellisen herkkiä.

Tietyt numerot hallitsevat jos näin voitaisiin sanoa ammattialojakin, siinä kuin kuukaudetkin ja näiden energiat. Omasta astrologisesta kartastani on ammattiastrologi kertonut että se on prinsessa Dianan kartan kanssa lähes identtinen, hän syntynyt myös heinäkuun ensimmäinen päivä ja minä heinäkuun puolessa välin.

Numeroiden merkitys on kaikessa luomakunnassa, kodissamme, elämänrytmeissämme ja tapahtumien luonteissa. Näistä voi löytyä yllättäviä yhtäläisyyksiä ja toistoja, ja uusia mahdollisuuksia, toiset numeroiden energiat puskevat eteenpäin luomaan uutta ja päästämään irti vanhasta.

Tietyt numerot syntymäajassa kertovat erityisen haasteellisista elämänpolun vaiheista – esimerkiksi numero kahdeksan jos näitä on vielä useita, – joita ihminen on päättänyt käydä läpi tässä elämässään, usein vapautuakseen sielullisesti. Hallitevatko sitten numeroiden energiat meitä niin että itsellämme ei ole näihin mitään sanomista? Ei tietenkään, ihmisellä on vapaatahto ja valinta joka päivä mutta tietty taajuus jonka piiriin ihminen syntyy syntymäaikansa kautta on merkittävä ja elämänsuuntausta, taipumusta luonteeseen, ammattiin, perheeseen, harrastuksiin ja muihin kiinnostuksen kohteisiin voidaan tästä määritellä.

Numerot ovat värejä ja musiikkiakin herkät ihmiset näkevät ja aistivat näitä. Mikä numero sinä olisit juuri nyt? Keskity hetkeksi ja mikä numero tulee ensimmäisenä silmiesi eteen, miltä se värinä näyttää entä millainen musiikki valitsemallasi numerolla olisi? Numeroista voidaan myös ennustaa, jotkut näkijät käyttävätkin syntymäaikaa välineenä näkemisessä ja ovatkin tässä jopa erittäin hyviä.