Henkinen kasvu

Enkeli numerot

Enkelit ovat viestintuojia, aivan kaikessa. Viestit ovat usein symbolien muodoissa myös numeroiden. Numerot ovat vahvoja enkelten viestejä, kuvaavat usein suurempia kokonaisuuksia ja galaktisia, maailman muutokseenkin liittyviä asioita. Kertovat uudesta aikakaudesta ja energiakentästä joka on lähellä tai tulossa josta ihminen voi hyötyä merkittävästikin.

Enkelien numerot tulevat suoraan itsepintaisestikin joskus, niin että numero vaikkapa 7 pyörii alituiseen mielessä ja on sisäistä tarvetta kirjoittaa tai piirtää kyseistä numeroa. Jo numeroon itsessään keskittymällä vaikka tämän koko merkitys ei aukeaisikaan on hyödyllistä, se auttaa resonoimaan kyseisen numeron energiataajuuteen jota sillä tahdotaan viestittää.

Numerot ovat auttavia ja avaavia tekijöitä niissä on viisautta mukanaan ja uuden luomisen energiaa. Enkeleillä on numeroiden suuri viisaus hallussaan ja viestintuojina ovat korkeimman palveluksessa niin kuin ihminenkin puhtaimmillaan. Enkeli numeroita ja oppia voi opiskella ja kouluttautua tähän.

Enkeleillä on tarve tulla esiin, tarve auttaa ja olla ihmistä lähellä, se on heidän tehtävänsä. He pitävät yhtä luomisen eri olentojen kanssa. Puhumalla enkeleille ja pyytämällä heiltä apua rauhallisessa, rakkaudellisessa ja kiitollisessa mielentilassa rukouksen kaltaisessa, heille avautuu suurempi ja puhtaampi portti tulla ihmisen luokse.

Enkelin ilmentyminen on usein hyvin kirkas valkoinen valonvälähdys, valo on muodoltaan pitkä ja kapea. Hyvin kirkas välähdys. Enkelit ovat valo-olentoja ja kantavat suurta varjelusta ja suojausta mukanaan.

Numerot ovat enkelten käyntikortti, näin voidaan asia myös mieltää, lapsenkaltainen mieli kutsuu enkeleitä puoleensa, lapsella on luontainen kyky puhua enkelten kieltä ja asua enkelten maassa, sen kieli on suora, väkevä ja vahva.