Ihmissuhde

Puhelin

Puhelin on väline saada tietoa, olla yhteydessä. Kautta maailman aikojen ihmiset ovat saaneet tietoa suoraan maailmankaikkeudesta, tunteen tai näyn tulevista tapahtumista, tämän vastaanottamisen ja tiedon lähettämisen kyky on meissä sisäänkoodattuna, toisilla kyky on voimakkaampi.

Mitä lähempänä äiti maata voimme elää sen tehokkaammin voimme elvyttää ja avata kykyämme, se on ihmeellinen voima miten tietoa tulee. Kerron yhden esimerkin: mikäli maailmakaikkeus näkee, että sinulle on tulossa erittäin tärkeä puhelu aamulla ja saattaisit nukkua sen ohi, he voivat antaa sinulle voimakkaan aistikokemuksen kuin tyyny heitettäisiin hyvin voimakkaasti päähäsi/päällesi. Tähän heräät kyllä ja ehkä jopa pelonsekaisin tuntein mikäli ei ole ymmärrystä mistä on kysymys, maailmankaikkeus viestii.

Sähköisiin laitteisiin lähes 24/7 “kytkettyinä” on omat niin terveys kuin henkiset vaikutuksensa, ne eivät estä maailmankaikkeuden viestiä mutta mikä on yksilön luottamus siihen että maailmankaikkeus puhuu ja kuulenko ja tahdonko kuulla sen viestiä?