Voimaa

Pisarasta

Voit varmasti kuvitella sadepisaran kun se laskeutuu kasvoillesi? Miltä tämä tuntuu, hyvältä, uudistavalta, jopa puhdistavalta? Kuvitella voi minkälaisen vaikutuksen hyvänsä kokemukselle. Kokemukselle annetaan usein miten merkitys menneisyyden kokemuksista käsin. Onko viritys minkälainen? Voisinko hypätä aivan uuteen viritykseen ja perspektiivin tarkastusnäkökulmaan?

Miksi? Ilon ja onnellisuuden sekä tyytyväisyyden tunteen nostamisen merkityksen kautta. Ihminen voi muuttaa merkitystä antamilleen asioille heti näin päätettyään, mikä mahtava tunne siitä tulee kun ongelma ei olekaan enää ongelma vaan mahdollisuus uuteen!

Kivi Torni, Kivi, Toivotan Alkuun, Lapset

Ongelmassa on kääntöpuoli joka voi olla voima ja tie toiveen toteutumiselle. “Ongelman” todellinen merkitys olikin että toiveesi toteutuu, ja menet lähemmäksi todellista itseäsi. Tämän olen usein nähnyt näin käyvän. Uskalla katsoa asioiden syvyyteen, se on sen arvoista.

Vapauttavaa ja endorfiineja hyvänolon hormoneja nostattavaa. Jokainen päivä on matka lähemmäksi omaa itseämme, olemme mahtava luojan voiman työkalu, maailmankaikkeuden voima toimii kauttamme mitä ihmeellisemmällä tavalla!

Lahja, Pakattu, Yllätys, Käärepaperi, Tehty, Antaa

Olet suurenmoinen lahja itsellesi kaikkine niine voimavaroineen jotka vain ymmärrät ottaa käyttöön, kuten tulevaisuuden luomisen tekniikka!