Henkinen kasvu

Valo

Valolla on monisäikeinen merkitys elämässämme. Ennen kaikkea ajatuksemme valolla. Ajatuksen valon taso ja taajuus toteuttaa parhaillaan toiveitamme ja ohjaa tietämme juuri sitä manifestaatiota kohden jonka tahdomme näyttäytyvän elämässämme. Sisäinen valomme on majakkamme. Kun myrskyää ympärillämme tai omissa ajatuksissamme, valo majakan tavoin näyttää tietämme, tänne päin!

Plouzane, Majakka, Ranska, Maamerkki, Meri, Ocean

Joskus on haasteellista pitää yllä valon ajatuksia ja positiivisuutta. Kyse onkin siitä miten pitkään nämä ajatukset jotka voivat viedä jopa terveytemme tilaa alaspäin pysyvät yllä? Tähän tulee kiinnittää huomiota. Ennen kaikkea tähän. On olemassa lukuisia tekniikoita miten voimme pitää ajatuksemme niin sanotusti kurissa ja positiivisuuden puolelle.

Päätös on yksi vahvin tämän puolesta, päätös siitä että otan myönteisen ajatuksen energian höydykseni, tämä edesauttaa toiveideni toteutumista, silloin kuin kykenen visualisoimaan toiveeni mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja tarkasta. Onnea valon ja toiveiden toteuttamisen tielle!

Majakka, Hohto, Ilta, Pilviä, Auringonlasku, Valtameri