Rahaa

Rahapuut

On useita viherkasveja niin kutsuttuja rahapuita, joiden aasialaisessa kulttuurissa uskotaan tuovan ja vetävän puoleensa rahaa niiden omistajille ja hoitajille. Totta on se, että minkälaiset energiat, kodin sisustus, uskomukset meillä on niillä on suuri vaikutus elämämme laatuun ja terveyteemme. Ja uskomukset värähtelevät ihmeellisellä tavalla juuri sitä kohden mitä uskomme.

Erilaiset rahapuut ovat sangen hyviä viherkasveja tukemaan tätä rahan virtausta elämään. Kokeile! Lisäävät kauneutta, tasapainoa ja hyvää energian virtausta huoneeseen, ihmisen kotiin ja mieleen. Ihmiset lähtökohtaisesti viihtyvät kasvien äärellä ja ympäröimänä. Työhuoneeseenkin kasvien laittaminen rentouttaa ja työstä saattaa nauttia vielä enemmän.

Kasvien hoitamien on taitolaji ja näitä tulee osata kuunnella oikein. Ei ylikastella ja kylmettää. Ne ovat varmastikin pahimmat huolen aiheet kasveille, joita niille voi tehdä. Kivien laittaminen ja suihkulähteen vielä näiden ympärille tuo täydellisen magneettisen värähtelyn jopa rahanvirtaukseen!