Tämä hetki

Lähtövalmiina!

Oletko lähtövalmiina?!:) Syytä jokaisena elämän päivänä olla! Me joudumme ja meidän on syytä olla jo aamulla herätessämme ikään kuin lähtövalmiina ja omalla tavalla varustautuneena tulevaan päivään ja myös sen haasteisiin, joista olimme jo päivää ennen tai jopa aikaisemmin tietoisia.

Lähtövalmiina olo on myös ennen matkalle lähtöä, jännitystäkin vatsassa ja odotus siitä loman hyvästä jota tiedämme että on tulossa. Niin monta tilannetta on ihmisen elämässä olla lähtövalmiina ja varautuminen näihin on aivan oleellista. Lähtövalmiina tenttiin esimerkiksi, ihminen on hyvinkin varautunut tähän etukäteen.

Mikään ei tuo niin paljon turvallisuudentunnetta ja tunnetta siitä että osaamme toimia oikein kuin varustautuminen etukäteen! Tämä on tärkeää myös elämän eri vaiheissa erilaisiin kriisiseihin valmistautumisessa, me jokainen olemme oppineet näistä jotakin hyvin arvokasta.

Lähtövalmiina olo tuo koko elämänpiiriin ja ihmissuhdeverkostoon lujuutta, varmuutta, osaamista, houkuttelee kokeilemaan uusia asioita ja haastaa tapaamme suhtautua ja toimia erilaisissa tilanteissa. Oletko sinä lähtövalmiina!?

Mikäli tulisi senkaltainen kriisi että sinun olisi lähdettävä kotoa hyvinkin nopeasti turvaan toiseen maahan mitä ottaisit reppuun, ja laukkuun mukaan? Onko sinulla tilanteeseen soveltuvaa laukkua tai reppua? Onko henkilökorttisi voimassa? Onko lista mukaan otettavista asioista valmiina? Onko Powerbank tuttu laite, joka voi olla niin hädässä kuin arjessakin erittäin tärkeä, matkalla/liikenteessä.

Nämä asiat ovat tänä päivänä polttavan kuumia ja erilaista varustautumista voi koko perheen ja suvun voimin harjoitella. Lähtövalmiina myös siirtymään rajan taakse, toiseen ulottuvuuteen kuin aikamme on? Ihminen usein vaistoaa tämän siirtymisen ajankohdan olevan lähellä ja alkaa valmistautua asiaan, näin se vain menee.

Meillä jokaisella on rajoitetut päivät täällä maan päällä ja ihmeellinen henkinen olomuoto ja maailma tulee vastaamme täältä lähtiessämme, voimme varautua hyvään lähtöömme tekemällä ja toteuttamalla asiat maan päällä niin hyvin kuin osaamme ja rauhanomaisesti.