Henkinen kasvu

Varpaat

Varpaat kätkevät suuriakin salaisuuksia sisälleen ja energiakenttäänsä, kokonaisen maailman tai maailmankaikkeuden. Näiden energiapisteitä hoitamalla voi saavuttaa aivan uuden elämisen tason ja henkisen vapauden, ilon ja onnen tunteen.

Avaruuden olennot ovat kehon hoitamisessa hyvin viisaita ja tuntevat nämä pisteet kuin omat taskunsa. He tuovat paljon terveyteen ja terveysteknologiaan liittyvää tietoa ihmiskunnalle hyödyksi ja käyttöön.

Meditaatio, Hengellinen, Jooga, Mietiskellen, Terveen

Yhteys ihmisellä omaan itseensä, luoviin energioihin ja parantamisen voimiin on tässä hetkessä. Elämämme vaikeudet antavat mahdollisuuden näiden löytämiseen jokaisena hetkenä haasteita kohdatessamme.

Ihmisellä on varpaissa kanavat, voimakanavat. Näiden aktivoiminen akupunktiohoidolla tai painannalla on erinomainen keino saavuttaa tasapainoa ja harmoniaa sisälleen ja sen kautta ympärilleen.

Energiat kun alkavat värähtelemään toisella ja korkeammalla taajuudella heijastat uutta elämisen ilmentymää ympärilläsi. Tämä näkyy myös ja ennenkaikkea muillekin. Kaikessa kyse on energioista. Kiitä varpaita, jalkojasi ja kehoasi joka päivä siitä viisaudesta, jota ne kantaa mukanaan ja voi tuoda sinulle ja auttaa sinua.