Tulevaisuus

UUSI VUOSI 2021

TERVETULOA uuteen vuoteen! Vuosi on toiveiden täyttymisen vuosi, näin monillekin, jotka uskaltavat katsoa yhä tarkemmin tulevaisuuteen ja unelmoida suuria. Unelmat ja toiveet ja toiveikkuus kantaa, se on kuin jotain todella hyvää odottaa siellä sateenkaaren päässä – aarteita. Millaisia nämä aarteet sinulle ovat on tärkeää nyt tiedostaa.

Uusi Vuosi, Uudenvuoden Aatto, Uudenvuoden, 2021, Alku

Voitko kuvitella suihkussa ollessasi että suihkusta sataa seteleitä ja/tai kolikoita yllesi? Tämä on yksi tehokas visualisointi tekniikka listätä vaurautta/rahaa, kunhan sen tekee säännöllisesti. Mitä hyvinvointia perheellesi, yhteisöllesikin tahdot juuri nyt? Ihminen elää useissa rinnakkaismaailmoissa, näistä unet usein kertovat ja keiden täällä maallisessa elämässäkin elävien ihmisten kanssa toisessa maailmassa olimme ja teemme usein miten jotain ennalta sieluntasolla valittua tehtävää.

Vain jättämällä menneet negatiiviset tunteet voi mahdollistua tilaa uudelle hyvinkin nopeasti manifestoitua. Maailmankaikkeuden voima on ihmeellinen, usko siihen 100 prosenttisesti!

Ilotulitusvälineet, Uusi Vuosi, City, Rakennukset, Yö