Tulevaisuus

Uusi globaali maailmankartta

Maailma syntyy uudestaan, useiden erilaisten voimien johdosta; voimat tulevat niin tähdistä, galaktisesta piiristä kuin maanpäältä ihmisen tietoisen ja tiedostamattoman toiminnan tuloksena.

Hyviä ovat nämä voimat pääsääntöisesti mutta joukkoon mahtuu myös niitä voimia joita voidaan luonnehtia itsekkäiksi, omahyväisiksi ja hieman kiistatta polkevaksikin.

Galaktiset energiat tahtovat ohjata maanpäällistä elämää niin että yhä useammat ihmiset tulevat resonoimaan näihin taajuuksiin ja saamaan tietoa tasoilta unessa, valvetasolla, mielikuvissa, keksintöjen ideoissa ja niin edelleen. Rantoja menetämme, ihmiset hakeutuvat vuorille, joita ilmaantuu ja syntyy lisää. Monia muutoksia on tulossa.

Herkät ihmiset ovat edelläkävijöitä ja osaavat muuttaa tietoisuuden kenttäänsä niin että ovat siinä virrassa mukana jossa nyt kuuluukin olla. Muutos voi olla rajukin fyysisesti ja henkisesti maanpäällä silloin kun meitä sijoitetaan uuteen energiatiheyteen. Onnea uuteen aikakauteen, menestystä ja valonvoimia!