Tulevaisuus

Uusi galaktinen lapsi

Uudet lapset tämän aurinkojärjestelmän toiselta puolelta ovat täällä. Galaktinen lapsi on erilainen toimintatavoiltaan, sisäsyntyisesti valmis johtamaan, ratkaisemaan ongelmia tavalla joka on näkemykseltään laajempaa ratkaisukykyä kuin tavanomainen joskus läheltäkin tulevat ratkaisumallit.

Galaktinen lapsi on aurakentältään voimakas kuin leijona ja onkin senkaltaisessa suojauksessa että kyllä hänet heitetään äkkiä ulos väärästä kentästä/alueesta/toimintaympäristöstä joka ei hänen tehtäväänsä ja häntä palvele.

Nainen, Leijona, Silmät, Hiukset, Epätodellinen, Laatia

Maailmankaikkeus on täynnä elämää, ihmeellisiä elämänmuotoja. Nämä tasot resonoivat meille ja yksilöille eritavalla. Suora toiminta ja mallit ovat ihmistä kehittyneemmälle olennolle tunnusomaista.

Ihmisen ongelma on hukata energiaa puolustuksellisiin asioihin, defensiivisiin toimintamalleihin/alitajuiseen käyttäytymiseen, joka on ylisukupolvista mutta emme tunnista tätä juurikaan. Useilla muilla tasoilla on enerigaa paljon enemmän käytössä kuin ihmisellä, monistakin syistä johtuen. Ihmisen aika suurimmaksi osaksi menee työssä käymiseen, rahan ansaitsemiseen että voi maksaa laskuja, matkustaa, pitää kattoa päänsä päällä ja syödä.

Muilla tasoilla ravinto otetaan muulla tavalla kuten suoraan valosta ja saatetaan hedelmälihaa ja hedelmämehuja puolikiinteänä ja nestemäisenä ravintona käyttää. Tämä on riittävää. Ihmiselle tulee avautumaan yhä enemmän tietoisuutta ja tietoa elämisen erilaisista muodoista tässä maailmankaikkeudessa. Uudet galaktiset lapset tuovat tämän tiedon meille.