Henkinen kasvu

Uskollisuus

Henkisiä hyveitämme tai ominaisuuksiamme on useita meidän sisällämme, uskollisuus ja lojaalisuus ovat näistä kirkkaimpia. Uskollisuus ja pysyvyys hengelle jonka koet todeksi sisälläsi, totuudelle ja arvoille on yksilön mielenterveyden ja henkisen tasapainon kannalta merkityksellistä.

Rohkeutta, Totuus, Usko, Joy, Bienvenidos, Rakkaus

Totuudellisuus, ja ilo kulkevat käsikädessä. Ihminen eläessä totuudesta voi tuntea suurempaa iloa kuin epätotuudesta elävä. Totuudesta elävä on avoin, vilpiton ja vailla tarvetta suojautua tietoisesti ja tietämättään.

Rakkaus on kaiken kantavana voimana. Rakkaus on kaikessa näkyvässä ja näkymättömässä. Se puhaltaa kuin tuuli lävitsemme ja vahvana. Kannattelee huolissa ja murheissa joilla on aina merkitys, aikansa ja paikkansa.

Uskollisuus ajatuksissa omille aatteille, arvoille ja totuudelle näkyy sanoissa ja teoissa. Ajatuksissa asioiden ilmentyminen on kuin puoliksi tehty olipa tämä toimi mitä tahansa.

Nauti alkavista keväisistä päivistä ja auringon paisteesta, niin varmana kuin uusi päivä koittaa huomenna sinunkin on mahdollista luoda asioita uudestaan, tarkastaa henkiset varastosi, päämääräsi ja tavoitteesi.