Henkinen kasvu

Unien tulkinta

Unien oikea tulkinta on moninainen asia, johon vaikuttaa ihmisen kokonaisvaltainen tilanne, pelot, jännitykset, ilot, terveys, perhe, lapset, menetykset, raha ja seksi. Unet ovat näkijälle hyvin yksilöllisiä ja näistä on tavoitettavissa menneisyys, tämä hetki ja tulevaisuuskin.

Unet ovat ystäviämme ja viestivät jos vain tahdomme kuulla, ymmärtää ja muistaa näitä aamulla herättyämme, on myös sanallisia tekniikoita joilla unia voi palauttaa mieleensä aamulla herättyään. Raskaassa elämäntilanteessa ihmisellä voi hetkeksi katketa tietoinen yhteys uniin vaikka näitä näkisikin.

Unet ovat toinen todellisuus ja maailma johon ihminen siirtyy nukahtaessaan. Tässä tilassa ihmiselle on luontaista irrota fyysisestä kehostaan ja henkikehossa matkata toisissa tiloissa: tavata edesmenneitä ihmisiä, eläimiä, avaruuden tähteläisiä ja muita olentoja.

Merkityksellistä on yrittää muistaa uniaan. Ne ovat toivoa tuovia, “todiste” elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen, lohdullisia ja valoa kantavia. Unien tulkinnassa voidaan apuna käyttää myös näkijöitä. Unien viesti on usein tätä hetkeä realisoiva, auttava, apua tuova.

Pyydä ennen nukahtamista unessa apua ongelmalliseen tilanteeseesi, aamulla herättyäsi olosi saattaa olla selkeämpi ja vähemmän ahdistuneempi ja vahvempi tunne ja tietoisuus, että asiat selviävät. Unien viesti ja maailma on hyvin merkityksellinen.

Ihminen voi kouluttautua – luontaisen herkkyyden omaavana – uniagentiksi, eli ottamaan pienet torkut vaikka päivän aikana (ja vaikka useamminkin) ja tietoisesti hakemaan tiedon torkkujen aikana unessa johokin pulmaan. Kyse on vähän niin kuin vakoojan tehtävästä.

On tiettyjä unia jotka merkitsevät useammalle ihmiselle samaa lopputulemaa; kuten ulosteen näkeminen unessa tietää rahaa, ja rahaa tulee aina tämän unen nähtyään. Unissa on ihana toinen maailma, toivoittakaamme tämä tietoisesti tervetulleeksi elämäämme!