Voimaa

Tulenvoima

Tulenvoima on sisällämme. Voima kulkee chakrajärjestelmämme kautta, sen voiman voi jokainen fyysisesti tuntea parantavana, kehoa vahvistavana ja voimaannuttavana harjoitusten kautta. Kuvittelemalla chakrojen yhteyteen voimanpyörteet ja syvät kiitoksen tunteet kehollemme.

Keho tuntee kiitoksen energian hyvin vahvana ja kohottaa itse itseään sen kautta. Tulenvoima on kohossamme kuin puollossa. Odottamassa vapautumistaan. Vapauttaa voit tämän suurenmoisen elämää luovan ja jopa sairauksia spontaanisti parantavan voiman harjoittelemalla. Harjoituksia löytyy youtubesta ja erilaisten henkisten valmentajien verkkosivuilta.

Liekki, Hiillos, Pullo Tulinen, Palo, Kuuma, Polttaa

Kaikki on niin hyvin sinun elämässäsi, niin hyvin. Syntymä – ja ihmisoikeutenamme on ottaa täysi kapasiteettimme käyttöömme. Ajatella niin kuin tahdomme ja uudistaa sekä muuttaa elämäämme niin kuin tahdomme. Lisäksi suuremmat voimat ovat käytössämme 24/7.

Oletko valmis uudestisyntymään, tämä uusi tunne joka herää voi alkaa naurattamaan jopa hervottomasti ja tuomaan hyvää oloa niin paljon elämääsi että hymyilet ja tervehdit tuntemattomia ihmisiä kadulla ja ulkona spontaanisti. Älä ihmettele uusia niin monia positiivisia muutoksia, joita matkallesi tulee!

Palo, Liekki, Lämpö, Kuuma, Log, Polttaa, Merkki