Henkinen kasvu

Tarkka ennustus

Ennustukseen hyvinkin tarkkaan voi päästä lukuisin eri keinoin mutta kaikkein tärkein asia pohjalla on ennustajan herkkyys olla kanavana viesteille. Viestien lähettäjät ovat myös eri taajuuksilla niin kuin ihmiset jotka ennustavat eri tavoillaan. Viestejä voi tulla eri tasoilla olevilta avaruusolennoilta, niin kutsutuilta tähteläisiltä, joita on maaplaneetallekin inkarnoituneena lukuisia eri rotuja ihmisen näköiseksi.

Viestejä voi välittää enkelit, silloin kun he ovat viestien välittäjinä, välittäjä usein näkee kirkkaita energia taikka valon patsaita taikka aivan kuin salamoita nopeasti ilmentyvän eteensä ja katoavan, nämä valonvälähdykset ovat enkeleitä. Viestejä voi tulla äiti maan läheisyydessä asuvilta olennoilta; tontuilta, keijukaisiltakin. Jokaisella olennolla on oma taajuutensa, se miten tarkka ennustus on vaikuttaa tähän myös se miten ennustaja värähtelee ja kykenee koskettamaan tätä taajuuden ulottuvuuden pintaa.

Edesmennyt henkilökin voi olla henkinen opettaja jollekin sukulaiselleen ja viestien välittäjänä. Tarkka ennustus on juuri senkaltainen että se koskettaa sen saajaa ja saaja ymmärtää mistä tässä oli kysymys, eli saa yhteyden viestiin, se aukeaa hänelle. Ennustaminen kuin kuin tanssia; pyörähtää sävelestä eli taajuudelta toiselle mielen työkalun kautta, sävelten korkeus ja värikin vaihtuu matkan varrella.

Tarkka ennustus on kuin laulamista, sävelestä kiinni ottamista ja sen esittämistä niin kuin sävel tahtoo tulla esitetyksi. Laulaminen ja tanssiminen ovat ihmiskunnan historian varhaisimpia tapoja ilmentää itseään ja olla yhteydessä maailmankaikkeuden kanssa, tämä on luontaista ja kenelle tahansa voi jokin edellä mainittu taajuus ja tämän olennot ilmentyä ja puhua. Laulaminen ja tanssiminen konkreettisesti tuo tätä luovuutta, irtipäästöä, heittäytymistä, rentoutumista, mediaalisuutta lähemmäksi.