Tämä hetki

Tämä hetki

Elämäsi tulevaisuuden suunta on tässä hetkessä. Aivan tässä hetkessä, se mitä ajattelet ja miten laajasti, luovasti, ja miten korkealentoisestikin kyenet ajattelemaan itsellesi mitä tahdot ja millä tavalla tahdot elämäsi näyttäytyvän on tässä hetkessä. Ihminen pyörii usein kehää vuodesta toiseen ja kantaa menneisyyttä uskotellen jopa itseään alentavia tunteita todeksi itselleen.

Itävalta, Alpit, Keinu, Luonnonkaunis, Vuoret, Panorama

Kuvittele, että istut tämän kuvan keinussa. Kuvittele ilman mitään mielen tai fyysisen elämän rajoituksia mitä sinä tahdot olla ja missä tahdot olla nyt. Kuvittele se niin selvästi kuin ikinä kykenet. Tämä mielikuvan voima vie sinua alitajuntasi kautta kohti tätä unelmaa. Näin se vain menee. Ota tämä mielikuva harjoitus käyttöösi joka päivä; UNELMOI SUURIA TAI PIENIÄ ITSELLESI. Pääasia, että uskot että kaikki muutos jota tahdot elämääsi voi tapahtua, minä tiedän tämän omasta kokemuksestani.

Kuvittele että olet toinen kuvan ihmisistä ja unelmiesi elämänkumppani on toinen. Mistä unelmoitte, mitä tahdotte saavuttaa yhdessä ja erikseen? Nähkää asia kuin se olisi totta nyt ja tässä. Tämä vahvistaa unelman toteutumista, tiedä mitä tahdot! Maailmankaikkeuden voimat auttavat sinua.

Earth, Sininen Planeetta, Maapallo, Gaia, Planeetta