Tämä hetki

Taikapeitto

Sinullakin on eräänlainen “taikapeitto”, miten ihanaa on ottaa lämmin peitto syliin, kääriytyä siihen, unohtaa murheet ja huolet, vaipua toiseen unentilaan. Peiton reunaan voi hypistellä sormenpäitä jos unentulo kestää, tämä aistirentoutus voi hyvinkin auttaa.

Peiton sisällä voi hetken unelmoida kesken työpäivän, nauttia siitä hiljaisuudesta ja rauhasta joka voimaannuttaa. Pysähdyttää ajatukset ja nollata asiat, hengittää syvään. Voi tapahtua jotain ihanaa, tulla uusi lempeämpi ja ymmärtäväisempi näkökulma asiaan, toiseen ihmiseenkin.

Armo ja lempeys on asiat, joita maailma ja me itse tarvitsemme, itseämme kohtaan ja toisiamme. Taikapeitto auttaa tässä, se rentouttaa, avaa portteja toisille myös syvemmän ymmärryksen tasolle. Nauti tämän tason maallisesta elämästä NYT, suuri suunnitelma, joka joskus pitää itseään hyvinkin taka-alalla ja ei ole tietoisena mielessä on arvoituksellinen mielellemme ja läheisillemme.

Suunnitelmassa on myös siirtymä kuoleman kautta toiselle olemisen tasolle ja kun se tulee usein yllättäenkin siihen on sopeuduttava mitä nopeammin sen parempi.