Ihmissuhde

Suhde

Ihmissuhde on aina kuva meistä itsestämme. Me resonoimme juuri sellaiseen suhteeseen niin ystävyys kuin parisuhteeseen kuin minkälaisia energioita itse edustamme. Minkälainen on kenttämme, energiamme. Mitä tahdomme oppia tästä kokemuksesta, miten pitkään se palvelee ja mitä se palvelee ja missä mielessä; edistääkö kehitystämme vai hidastaako tiedostamattamme tai tietoisesti? Kun ihmisen ajatukset ja tunteet muuttuvat niin usein ihmissuhde ja suhteet muuttuvat ympärillämme. Tämä on usein hyvä juuri näin. Kaikille osapuolille.

Sammakot, Ystäville, Hauska, Yhdessä, Halailla, Suukko

Lähetä rakkautta tämän hetkeisiin ihmissuhteisiin, menneisiin ja tulevaisuuden suhteisiin. Energia vaikuttaa, telepatia vaikuttaa, se miten ajattelemme vaikuttaa ja toinen voi sen jopa tuntea kehollaan riippuen miten herkkä yksilö on. Tunteet kertovat millä tolalla suhteeni ovat; mikä tuo onnea, iloa, vapauden tunnetta, onko puristusta, ahdistusta jopa pelkoa jonkin ihmissuhteen kohdalla?

Miten voi vapautua näistä tunteista; ajattelemalla vastakkain, ajattelemalla ja päätöksellä että ajattelen toisin, tämä saattaa johtaa suhteen muuttumiseen jopa sen päättymiseen. Mutta ratkaisulla on usein kuitenkin hyvin positiivinen kanto. Jopa niin että parisuhde muuttuu ystävyyssuhteeksi.

Rakkaus, Ystävänpäivä, Pari, Romantiikka, Yhdessä