Henkinen kasvu

Se olin minä

Niin minä se olin, se joka ajatteli. Ajatuksen seurauksena olemme tilanteessa johon onkin osa ja arpa ajattelullamme, alitajuntaisestikin, ja erityisesti alitajuntaisesti. Ajatus on energiaa ja tämä energia vetää puoleensa näkyväksi tulevia asioita ja tapahtumia, se on magneetti.

Ihminen tulee hyvin tietoiseksi tästä aloittaessaan tietoisen itsensä henkisen kehittämisen, tie on vastakohta automatisoituneille ohjelmoinneille, eräänlaiselle “valmiiksi kirjoitetulle/ohjelmoidulle robotti elämälle” Se olin minä. Minä joka muutin elämäni kulun suuntauksen, kohtaloni. Tämän oivaltamisen myötä voi onnitella itseään!

Niin paljon avarampi itse löytyy sisältämme ja se henkinen vapaus jota emme voineet uneksiakaan aikaisemmin. Henkinen työ ja ponnistus kannattaa aina, me olemme tiedon ja totuuden arvoisia. Ne molemmat ovat sisällämme, energiaa voidaan lukea, sitä voidaan ohjata, tuntea, kohottaa ja myös laskea.