Rahaa

RAHA

Sinä olet rikas, juuri niin varakas ja rikas kuin kykenet kuvittelemaan. KUVITTELEMAAN. Maailmankaikkeudessa on voimia jotka voivat toteuttaa toiveesi mitä ihmeellisemmällä tavalla kuin uskot ja näet toiveesi selvästi ajatuksessasi. Olen kuvitellut hartaasti ja toivonut sydämen tasolla useita asioita elämässäni ja nämä kaikki ovat toteutuneet (muutot, työmuutokset, luovuus, ihmissuhteet ym.) Mitä minä teen?

Näen miten tahdon asian olevan ja se vain totetuu; tarjous työpaikasta tulee mitä ihmeellisessä illallispöydässä esille ja tästä johtuva muutto toiselle unelmien kaupunkiin ja niin edelleen (joka kaupunki on toiveiden listalla ollut muutamia kuukausia aikaisemmin). Olen nähnyt mitä suuremmassa rakkaudessa ihminen elää sen nopeammin toiveet toteutuvat. Se on ihmeellistä.

Tilaa, Syvän Avaruuden, Galaxy, Nebula, Tähdet

Mikä syy sinulla voisi olla kuvittelematta parempaa, eheämpää ja tyydyttävämpää elämää itsellesi? Se on nautinnollinen matka kun kuukausi toisen jälkeen näkee että unelmat toteutuvat, ei tarvitse ajatella MITEN jätä maailmankaikkeudelle suurelle älylle tämä osio, näin se menee. Sinulle jää vain kuvittelemisen, tuntemisen ja ajattelemisen osuus, miten helppoa. Nautinnollista matkaa!

Rahaa, Dollari, Menestys, Liiketoiminta, Rahoittaa