Tämä hetki

Perjantai

Jokainen meistä on syntynyt jonakin päivänä, – viikonpäivänä – ja johonkin energiakenttään ja kentän kanssa. Merkityksellistä on tutkia ja tuntea omia energioitaan, syntymäpäivän, kellonajan, vuorokauden ja tähtimerkkienkin.

Miksi näin?

Se voimaannuttaa ja vahvistaa. Selventää identiteettiämme, vahvuuksiamme ja kykyjämme ja auttaa etsimään sielunsisaruksiamme. Numeroilla, ja sanoilla on energeettistä merkitystä. Myös sillä minkälainen on nimesi.

Särkynyt Sydän, Kukat, Kukka, Kaksivärinen Heart Kukka

Perjantaissa on mielenkiintoinen energia ja uutta luova ja uudesti synnyttävä voima. Siinä lepää rauhaa, iloa, rakkautta ja armollisuutta. Nauti tämän päivänkin voimasta (tätä blogitekstiä kirjoittaessa on perjantai) ja käytä se hyödyksesi katsomalla asioita näiden hieman yläpuolelta.

Kun katsot asioita ja asettaudut jokaiseen päivään vähän “yläpuolelta” niin sen päivän voiman voit ankkuroida helpommin itsellesi hyödyksi, tietoisesti. Usein olemme menneisyydessämme ja tunteissamme niinkin kiinni että ohitse menevät useat asiat, ja mahdollisuudet ja jopa ihmiset tarinoineen ja merkityksineen.