Voimaa

Paratiisisaaret

Rentouttaa ja rauhoittaa – paratiisisaaret. Omaksi itsekseen tulemisen polku on helppo, se on vain nykyisyyden katsomista suoraan niin kuin se on, oppia itsestämme, reaktiomalleistamme ja sen kautta sekä uudistaa näitä, jalostaa ja pois oppia haitallisista ohjelmoinneista sekä uskaltaa luoda ajatuksessa uutta. Vaikka matkan sinne paratiisisaarille.

Beach, Hiekka, Saari, Ranta, Rannikko, Loma, Vesi

Niin kuin ihminen luo kotinsa ja olosuhteet joissa elää myös tiedostamattaan, niin hän luo tulevaisuutensa. Tahdotko tälle matkalle? Kohti sinua? Se on sen arvoista. Tämä mahdollistaa myös selvemmän vuorovaikutuksen olemisen toisten tasojen kanssa (enkelit, avaruusolennot, ja niin edelleen) mikäli yhteyttä heidän kanssaan tahtoo ja toivoo. Puhdas, tyyni, rauhallinen, rakkauden täyteinen, hyväksyvä tunnelma sisältämme lähtöisin mahdollistaa kontaktin ja vuorovaikutuksen.

He tahtovat auttaa ja tuoda uusia innovaatioita, huumoria ja seikkailua elämäämme tänne maanpäälle! Elämä maanpäällä on kaunis ja ihmeellinen matka. Voit löytää aivan uuden resonaation, viitekehyksen ja paikan itsellesi, kun lähdet matkalle, kohti unelmien toteutumista ja täyttymistä! Onnea matkallesi!

Beach, Kookospalmujen, Idyllinen, Saari, Ocean