Henkinen kasvu

Ovi aukeaa

Aikamme on tullut. Ovi on nyt auki, kaikille niille jotka kutsun kuulevat ja tahtovat ylösnousta. Ylösnousu on kirkkauteen, rakkauteen ja tietoisuuteen. Suora yhteys ja vuorovaikutus jumalallisen voiman kanssa, luojan voiman.

Ovi on nyt auki kaikille, jotka elävät kaipuun tunteesta korkeimpaan yhteyteen, totuuteen ja rakkauteen. Henki vetää puoleen kutsuttuja.

Voit kokea ylimaallista väsymyksen tunnetta, kehollisia kipuja, turhautuneisuutta, päätöksentekokyvyttömyyttä, epävarmuutta tänä aikana. Nykyisen minän kuollessa ja hengen ylösnoustessa. Kutsutuille tehdään tietä puhdistautumisen vaateella, ja muutoksilla elämään jotka väistämättä pudottavat vanhoja asioita pois.

Pyhä energia antaa nyt tilan rauhoittua, ja rauhoittaa. Voit joutua käsittelemään lyhyessä ajassa vanhoja asioita läpi ja kohtaamaan ihmisiä, vähintään mielentasolla, joiden kanssa on ehkä jäänyt joitain kesken joskus ja tämä viedään päätökseen.

Anteeksianto itselle ja muille on merkittävä ja välttämätön avain todelliseen vapautumiseen ja puhdistautumiseen, kohti sitä maailmankaikkeuden pyhää taajuutta, joka sieltä käsin eläessämme pitää ihmisen turvassa monessa mielessä. Hengessä ihminen on turvassa ja kotona.

Muuta kotia emme tule kaipaamaan, kuin taivaan puutarhaa, jossa meidän on niin hyvä olla. Rauhassa.