Henkinen kasvu

Miksi?

Miksi synnymme tänne? Miksi kohtaamme vaikeuksia, ehkäpä toistuvasti isojakin? Miksi rahamme ei riitä kaikkeen mihin haluaisimme? Miksi emme syntyneet vauraaseen kuninkaalliseen perheeseen tai miljonääri vanhemmille?

Nykyisestä energia – ja tietoisuuden/ajatuksen tilasta ponnistaminen näkemään ja tuntemaan elämämme mahdollisuudet on henkisen kehityksen yksi suurimpia haasteita. Kuvittele että olet kiinalaisessa vankilassa, syyttömänä tuomittu, ilman oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Mihin keskität huomiosi vankilassa ollessasi?

Ympärillä oleviin fyysisiin tiloihin, henkilökuntaan, vartijoihin, tuoksuihin, juristin tapaamiseen, oikeudenkäyntiin, asiakirjoihin, pahoinpitelyysi?

Mikä ajatus tuo ahdistuksen helpotusta ja miksi siihen on syytä keskittyä?

Koska se tuo sen energiatilan maailmankaikkeudesta luoksesi joka operoi avuksesi sitä kohden jota ajattelet?

Ajatus on voimaa. Miksi ajattelemme tietyllä tavalla? Huomaammeko että se pitää ja sitoo meidät mielemme vankilaan, jonka olemme itse luoneet. Me itse luomme oman vankilamme ajatuksillamme.

Vankilasta voi vapautua, kysymällä itseltään MIKSI? Miksi ajattelen näin tai näin, mistä se johtuu ja mitä se pidättää elämässäni kiinni, miksi voin pahoin? Miksi en pääse eteenpäin? Miksi kohtaan aina samat vaikeudet? Miksi?

Suurta viisautta on alkaa kysymään miksi?