Tulevaisuus

Kristallipallon ennustus

Mitä ennustaminen on? Ennustaminen on energian lukemista ja mahdollisuuksien, eilaisten henkisten kenttien, teiden ja väylien energeettistä skannaamista. Erilaisia välineitä kuten kristallipalloa käyttämällä voi saavuttaa tietoa mutta tämä tieto tulee samaa luontaista porttia myös hyödyntäen, ilman välineitä.

Voiko tämänkaltainen psyykkinen työ olla haitallista, vaarallista? Ihmisellä on luontaisesti kyky sisällään (kuudes aisti) eli elin jonka kautta operoida näissä ulottuvuuksissa.

Hypnoosi, Selvänäköisyys, Pari, Häät, Jooga, Ihmiset

Tämä on toisilla vain hieman fyysisetkin aivoissa surkastuneena oleva alue. Aivoaluetta voidaan aktivoida oikeanlaisella ravitsemuksella, unella, värähtelyhoidoilla, rakkaudella ja myötätunnolla. Värähtelyhoidot ovat vahvasti nousussa oleva energioiden tasapainottamisen ja hoitamisen tapa.

Ennustaminen on yhä enemmän viranomaisten ja tieteellisen tutkimuksen kohteena, aivojen tutkimisen myötä. Välinettä käyttämällä voi jäädä riippuvaiseksi tähän, luottamalla omaan kykyyn ja kuudenteen aistiin (tätähän kannetaan mukana kokoajan mutta palloa välttämättä ei) voi kehittyä myös työssään paremmin ja kehittää aivoja.

Myötätunto itseä kohtaan on yksi vahva tekijä tässä ja biologisesti korkealla tasolla värähtelevä ravitsemus, spesifisesti kohdennettu aivoravinto, jonka positiiviset vaikutukset voidaan kuvantamisella todelta vaivatta. Usein nämä ravinteet ovat kehosta luontaisesti jo löytyviä mutta näitä on liian vähän. Uskomattomia parantavia vaikutuksia voi saada vahvistamalla kehon omaa puolustusta ja ravitsemuksellista tilaa. Magneettikenttä on vahvistettava myös.

Sydän, Abstrakti, Rakkaus, Maapallo, Vilja, Sivuliike

Avaruusolennot, humanoidit työskentelevät yhä enemmän näiden henkilöiden kautta ja avustuksella, joiden aivot ovat ns. avautuneet. Suoran tiedon kanavoiminen ilman haittaohjelmia aivoihin on tärkeää.

Haittaohjelmia on useita joita ihmiselle on asetettu ihmiskunnan historian aikana, näitä tulee olemaan aina eri muodoissa ja aina joitakin tahoja ja näiden tavoitteita palvelevia. Luontaisesti elävä, suojattua elämää elävä, yhteydessä elävä on enemmän näiden vaikutusten ulkopuolella, turvassa.