Henkinen kasvu

Keho

Kehomme on ihmeellinen sielumme, tunteidemme, mielenliikkeidemme peili. Keho syntyy aivan tietynlaiseksi koodattuna, aivan kuin munasta syntyy tietynlainen linnunpoikanen – väriltään ja luonteeltaan – niin myös ihmisellä on tämä kuva ja malli mukanaan.

Kuitenkin voimme vaikuttaa ajatuksillamme ja tunteillamme paljon siihen miten kehomme voi ja miten tätä muokkaamme elämmme varrella. Tärkeää on henkisen kasvunkin ja kehityksen näkökulmasta kuunnella kehoa, viisasta kehoa.

Kirja, Maisema, Luonto, Tuuli, Sää, Syksy, Nainen

Kehon ylisukupolvinen kuuntelu on kuin kirjaa lukisi, tarinaa syventäen kuunnellen suvun kokemuksia esivanhemmilta. Tietoa syventäen myös henkistä tiedonkanavaa pitkin; onko mahdollisesti elämiä maapallon ulkopuolellakin? Eri tähdissä ja planeetoilla?

Maapallolla on paljon ihmiseksi inkarnoituneita tähtisieluja mitä ihmeellisine ominaisuuksineen ja lahjoineen. Tunnetko sinä resonaatiota tähtiin ja perheeseen joka ehkäpä avaruusaluksella parhaillaan matkaa? 🙂 Matka kehoon ja sen värähtelyihin on niin satumainen, mielekiintoinen ja hyvä että se kannattaa tehdä.