Ihmissuhde

Juuremme

Mistä tulemme, ja minne menemme? Tietoisuus juuristamme on meille myös mielenterveytemme ja henkisen tasapainon johdosta tärkeää. Mistä esivanhempasi tulevat ja minkälaista elämänmuotoa ja tapaa he harjoittivat?

Juuremme elävät meissä eri kerroksissa ylisukupolvisesti. Me itse olemme myös heitä – eri ajanjaksojen elämissä, inkarnaatioissa. Kuka sinä todellisuudessa olet? Mitä tekoja olet aikaisemmissa elämissä tehnyt ja mistä sinut historian kirjoissakin muistetaan? Mihin NYT RESONOIT, tämä hyvinkin kertoo menneisyydestäsi.

Saniainen, Avautua, Avain, Tulkita, Nuori Fern, Metsä

On olemassa erilaisia avaimia päästä näihin mielen kerroksiin, alitajuntaan hakemaan tietoa aikaisemmista elämistämme. Selvänäkijöiden kautta, hypnoosi ja regressio istunnossa, kuvataitaiteiden ja erilaisten muisteluiden kautta.

Tärkeää on tiedostaa juuremme, se voimaannuttaa, koostaa identiteettiä ja laajentaa verkostoamme henkisestä, jopa fyysisesti ja sosiaalisestikin. Keitä lähelläsi on juuri nyt? He voivat hyvinkin olla kumppaneitasi aikaisemmilta vaelluksiltasi, jopa elämistä eri tähtijärjestelmissä ja planeetoilla.