Henkinen kasvu

Horoskooppi ennustus

Horoskooppi merkillä on ihmisen elämälle oma johdatuksensa ja tarkoituksensa, sen energiat tuovat elämään tiettyjä mahdollisuuksia ja lainalaisuuksia, merkki on kuin lahja jonka ihminen kantaa mukanaan. Yhä syvemmin tähän lahjaan voi tutustua ja päästä se tuntemaan ammatti astrologien kautta, jotka merkin symboliikkaa tulkitsevat ja sitä osaavat myös eräät näkijät tulkita olematta astrologeja.

Horoskooppi ennustuksesta saa toisenkaltaisen tulkinnan joka on intuitiivisuuden myötä tulkittu, se voi olla hyvin mielenkiintoinen ja asiakkaalle silmiä avaava toisella tavalla kuin astrologin tulkinta. Horoskooppi on oppia niistä voimakentistä jotka väistämättä vaikuttavat ihmisen elämään ja ovat kohtalonkin omaisia. Kohtalolla on usein osuutensa ihmisen elämän suunnanmuutoksella, joka voi tulla yllättäen mutta on sielunsuunnitelmaan syvälle kirjoitettu.

Muutos on vapautumista, aina vapautumista siinä kuin kuolemakin vapautumista ja syntymistä, uudelleen syntymistä ja toisenkaltaisen tehtävän aloittamista, usein täällä maanpäällä olevien auttamista heidän henkisinä opettajina ja oppainaan. Horoskooppi antaa pohjaa ja valmentaa, sillä on todellakin valmennuksellinen tehtävänsä ihmisen elämän kulussa, on voimia joiden kanssa on työskenneltävä tahtoi ihminen itse sitä tai ei.

On myös karmallisia voimia ja asioita jotka on vain käytävä läpi, joskus sairauden ja menetysten kautta. Meillä kaikilla on enemmän tai vähemmän karmaa, horoskooppiennustuksen ja merkin kautta voi avata karmansa kirjoja myös auki, tämä olisi ihmisen henkisen kasvun ja asioiden syvemmän ymmärtämisen johdosta hyvinkin hyödyllistä.

Ymmärtää miksi ei kannata toistaa jotakin polkua useita kertoja tai asiaa, suunnan ja toimintamallin voi rakkaudellisessa hengessä muuttaa, pyytää apua ja tulla henkimaailmasta myös autetuksi, joka päivässä on armo ja hyvät auttavat voimat läsnä.