Teknologia

F-35

Onnea Suomelle uusista hävittäjäkaupoista! Tämä malli ei olekaan mikä tahansa hävittäjä, vaan ufo-teknologialla varustettu häivehävittäjä. Huippuälykäs ja vaarallinen siinä miten s k a n n a a ympäristöään ja taistelee itsenäisen päätöksenteon turvin, uhka-arvioon tiedon muodostamisen kyky merkittävä apu sotatilanteessa.

Tämä “vaaniva peto” voi yllättää tavalla, johon ei vihollinen ole varautunut ollenkaan. Pienelle Suomelle paras mahdollinen hävittäjä, jolla on monikykyinen taito taistella maalla, merellä ja ilmassa. Joka tällä pääsee lentämään on kyllä uransa huipulla – niin sanotusti. Tappovälinettä en analysoi tässä julkisesti sen enempää.

Ufo-teknologia on tulossa vielä moneen tekniseen laitteesen mukaan yhä lisääntyvässä määrin, sen heikkona puolena on inhimillistä ihmiskuntaa ajatellen myös ihmisyyden ja ihmislajin heikentyminen: teknologian ottaessa vallan ja silloin kun ihminen yhtyy tai hänet väkisinkin tai jopa tietämättään yhdistetään tekniikkaan. Myös aivan kehollisen soluyhteyden kautta, jota on edesautetta myös useilla injektioilla, jotka palvelevat myös sotateknologiaa ja sotilaallisia tarkoituksia tänä päivänä. Tästä tulee virallisia paljastuksia vielä.