Henkinen kasvu

Enkelin viesti

Enkelin viesti voi olla niin monimuotoinen ja usealla eri tavalla kohdata meidät. Usein voimme ajatella tai luulla että ajatus oli omamme, kun saimme yllättäen ratkaisun pulmaan kiperän. Tai jokin voimakas tunne sai huomiomme yllättäen, ja käänsi päämme hetkeksi ihan muualle, meitä ohjattiin kiinnittämään huomiomme tähän asiaan mitä hyvänsä se olikin.

Fantasia, Angel, Siipi, Guardian Angel, Mieliala, Valo

Enkeleitä on erilaisia on parannukseen, oikeuteen, rauhaan, rakkauteen erikoistuneita, jos voitaisiin näin sanoa. Kun tarvitset johonkin aivan erityiseen asiaan apua esimerkiksi sairauksista paranemiseen tai oikeudelliseen ongelmatilanteeseen, niin pyydä parannuksen ja oikeuden enkeleitä tulemaan luoksesi.

Enkelin viesti

Viesti on siis tunnetta, ajatusta, nostatusta, ylevyyttäkin täynnä, johdatusta, joskus raskaista asioista yllättäen ulosvetäen uuteen elämään. Enkelin ajatus on kevyt ja ihmistä hyvin nostattava. Enkelin voi tuntea lähellä tuulahduksena, erikoisena kihelmöintinä, kuvina, tuoksuina kuten ruusuntuoksuna ja muina viesteinä.

Enkeleille voi puhua ja saavuttaa vuorovaikutuksen tason jossa puhuminen on vastavuoroista. Meditaation, ja siunauspyyntöjen kautta tähän tilaan voi kohottautua. Tärkeää on säännöllisesti rukoilla, medioida, rauhoittua antaa sielulle henkistä ravintoa jotta voi saavuttaa taivastilan sisältää. Siellä on ikuinen rauha ja lepo läsnä. Tähän tilaan menevät poismenneet rakkaamme ja vuorovaikutus heidänkin kanssaan mahdollistuu luontevammin rukoilemisen kautta. Rukous on enkelten kieltä.

Vesillä, Ranta, Valtameri, Luonto, Sun, Taivas, Peilaus

Enkelit on ennenkaikkea viestintuojia, sanasaattajia, taivaan isän apulaisia. Maanpäällä on ihmisenkeleitäkin inkarnoituneena, heitä löytyy monista ammattikunnista etenkin hoitoalalta, ja auttamisammateista. Enkelit ovat väkeviä sanassaan ja aina totuudellisia. Enkelit ovat ihania, valonolentoja!