Teknologia

Bioteknologia

Bioteknologia on tulevaisuuden tiede, sen lainsäädäntö laahaa hieman ja eri kulttuurien sisäiset näkökulmat saattavat olla hidasteena kehittymiselle – toistaiseksi. Mutta menee eteenpäin ihmiskunnan keskuudessa vauhdilla uusien geeniterapioiden hyötyjen paljastuessa ym.

Bioteknolgian hyödyt ennen kaikkea uuden ihmisen synnyttämisessä, siinä miten sairauksia voidaan estää ennakolta, parantaa näitä ja muokata kehoa ollakseen enemmän tasapainossa ja tehokkaampi on lastenkengissä siinä miten avaruuden ystävämme ovat asiassa miljoonia vuosia meitä edellä.

Ihmiskunta on heidän geeniteknologiansa tuote, tämä tieto tulee ihmiskunnalle vielä paljastumaan. Ihmisen ja humanoidien väliset olennot, kyvyiltään erilaiset risteytyksen tuotokset ovat vahvasti keskuudessamme. Ihmisarvo ja kunnioittaminen ei nähdä siitä näkökulmasta avaruusveljiemme taholta miten ihminen asian maanpäällä mieltää.

Kyse on hyödynnettävissä olevuudesta, elämän jatkuvuudesta ja energioiden käyttämisestä uuden maailman luomiseen, tämä tehdään ilman senkaltaista eettistä normistoa joka ihmisellä on lainsäädännössään eli asia nähdään paljon laajemmasta perspektiivistä kuin etiikan.